Kvartfinale, jr-NM: Alta (h) – Bergen

Kvartfinale, jr-NM: Alta (h)

På en uke skal FyllingenBergen inn i kvartfinale i cupen både for junior- og senior. Først ut er våre juniorer som møter Alta i Framohallen onsdag kveld.

FyllingenBergen viser at det gror godt i egne rekker om dagen. For første gang på lang tid har vi en årgang som kan kjempe om en plass i cupfinalen. Hele ni av de som er i troppen til onsdagens kamp har også vært i troppen til elitelaget denne sesongen. Flere av dem har også masse spilletid, først og fremst i Leander Seime, Jacob Weidemann, Kjetil Åndal og Jonas Haugsgjerd. Men flere av de andre har også vært på banen på høyeste nivå i innledningen av sesongen.

Jan Stankiewicz som også har akslet trøyen i REMA-ligaen denne sesongen, har ansvaret for laget som drømmer om å ta seg hele veien til finalen. Han mener laget er godt nok til i første omgang ta seg forbi onsdagens motstander, Alta.

«Det er en kamp vi helt sikkert stiller som favoritter i på forhånd. Men det som også er helt sikkert er at vi møter en motstander som garantert kommer til å ofre alt de har for å ødelegge den planen for oss. Vi forventer oss et desperat lag fra nord og det blir viktig at vi kommer ut med samme innstilling til kampen. Vi har en veldig fin gruppe med noen som allerede har mye erfaring fra eliten, men også en årgang født i 2002 med masse talent for fremtiden. Sammen er det et veldig spennende mannskap. Samtidig har de aldri spilt sammen før, i de innledende kampene var verken Jacob Weidemann eller Kjetil Åndal med i troppen. Vi gleder oss til å få med alle sammen til dette oppgjøret og håper vi kan ta oss videre til semifinalen, avslutter 50-åringen.

Det er sein kampstart i Framohallen onsdag kveld. Først kl 20:30 fløytes oppgjøret i gang og vi håper å se mange folk på plass i hallen.