Juniorene til semifinalen – Bergen

Juniorene til semifinalen

Det ble komfortabelt avansement til semifinalen i jr.-NM da FyllingenBergen beseiret Alta 32-27 (17-11) i Framohallen onsdag kveld.

FyllingenBergen tok tak i kampen fra start og var tidlig foran 14-5. Etter dette ble det mer varierende kvalitet utover i oppgjøret, men likevel ingen fare for avansementet. Trener Jan Stankiewicz fikk rullert mye på troppen og i perioder sto vi nærmest med rein 2002-årgang på banen.

Jan Stankiewicz gledet seg over avansementet etter kampen.

«Selvsagt fornøyd med at vi nå står i en semifinale i NM. Det er bra for FyllingenBergen og ikke minst våre samarbeidsklubber rundt oss som har gjort en god jobb med å få flere av disse spillerne. Kampen ble veldig varierende for vår del. Vi er bra konsentrert en periode i 1. omgang og avgjør i praksis kampen der. Utover det er det for mye slurv, spesielt brenner vi altfor mange åpne sjanser mot deres målvakt. Men vi får brukt alle spillerne og flere av dem får en god opplevelse fra oppgjøret».

Etter at alle kvartfinalene er unnagjort er følgende lag videre til semifinale:

FyllingenBergen, Follo, Charlottenlund og Sandefjord.

Dermed er det kun Follo fra eliteserien som har lag med i tillegg til oss. Charlottenlund og Sandefjord holder til i 1. divisjon.

Trekningen av semifinalen foretas i NHF´s lokaler kommende tirsdag kl 1800. Trekningen vises direkte på forbundets facebooksider.