Cupfinale! – Bergen

Cupfinale!

FyllingenBergen grep den første muligheten til å få med lag på håndballens store festdag, nemlig cupfinalen i Oslo Spektrum. Våre juniorer hadde god kontroll fra start til mål og vant målfesten 43-38 (24-18).

Vertene fra Charlottenlund hang med til stillingen var 4-4. Deretter handlet mye om FyllingenBergen som festet grepet og førte med 5-6 mål resten av omgangen. Etter hvilen var ledelsen på det meste oppe i ni mål, før Charlottenlund knappet litt ned på slutten. Fare for seieren var det likevel aldri i CSK Arena.

Fredrik Ruud hadde ansvaret for laget som tok seg til cupfinalen. Jan Stankiewicz har hovedansvaret for denne gjengen, men var dessverre forhindret fra å være med i semifinalen.

«Spillerne leverer som man ser av resultatet ein veldig god angrepskamp. Bakover har vi egentlig ganske bra struktur, men vi slipper inn altfor mange enkle mål. Charlottenlund prøver alt i 2. omgang, men vi løser stort sett det som kommer av deres taktiske endringer. Det er mange av våre spillere som virkelig leverer solide saker. Spesielt Jacob Weidemann var bunnsolid fremover for oss. Men alle sammen skal ha stor ros for at FyllingenBergen skal spille cupfinalen i romjulen. Det er en kamp de selvsagt gleder seg til å være en del av, avslutter Ruud.

Cupfinale i Oslo Spektrum er stort. Dette gleder vi oss virkelig til

Marcus Soltvedt

Marcus Soltvedt har vært en del av denne generasjonen i flere år. Han ser frem til finalen.

«Vi begynner kampen veldig bra med den tenningen vi ønsket. Siden holdt vi trykket oppe gjennom hele 1. omgang. Etter pause blir det litt mer rotete, men vi er aldri helt truet og føler vi har kontroll helt ut. Jeg elsker å vinne og gleder meg enormt mye til å spille finale i Spektrum. Det er en sjanse ikke alle får og som betyr mye. Så satser vi selvsagt på at det blir dobbel FyllingenBergen i Spektrum 29. desember, sier en glad Marcus Soltvedt.

Hvem som blir lagets motstander i finalen avgjøres først 13. november. Da møtes Sandefjord og Follo i kampen om hvem som lir vår motstander i finalen.