– Jakter sin fjerde cupfinale – Bergen

– Jakter sin fjerde cupfinale

FyllingenBergen trener Andreas Gjeitrem har vært i tre cupfinaler som spiller for klubben. Nå jakter han sin første som trener. Kun Haslum står i veien for det som med seier også vil være klubbens sjette cupfinale.

På tirsdag skal årets kamp spilles i Framohallen. Det er veldig lenge siden vi har spilt en semifinale på hjemmebane. De tre siste cupfinalene har blitt sikret med bortekamp i semifinalen. Nå skal vi altså endelig få oppleve en semifinale i Framohallen.

Trener Andreas Gjeitrem gleder seg som aldri før til tirsdagens batalje.

«Personlig synes jeg NM-finale er noe av det kjekkeste man kan oppleve i norsk håndball. Jeg unner alle våre spillere å få muligheten til å spille der. Det skal også prege oss på tirsdag, vi skal selge oss ekstremt dyrt i den kampen. Det er to lag som møtes som har variert masse i prestasjonene i innledningen av sesongen. Nå står det enda mer på spill, det er en kamp som skal avgjøre alt om hvem som kommer til Spektrum, understreker Andreas.

Han ser for seg en jevn semifinale i Framohallen på tirsdag.

«Det har vært noen spesielle oppgjør mot Haslum de siste par sesongene. Vi har hatt evnen til å både snu kamper og ikke minst avgjøres de mot slutten når vi har møtt dem i det siste. Det håper jeg vi kan gjøre igjen om kampen er jevn inn i sluttfasen«.

Han har brukt mye tid på å analysere årets seriekamp mot Haslum.

«Både jeg og Fredrik har sett mye på det siste oppgjøret vi hadde mot dem. Skal vi ha mulighet en gang til mot dem er det flere faser av spillet som skal heves betraktelig fra det oppgjøret. Det har jeg også tro på at vi skal lykkes med på tirsdag. Kampene mot dem har tradisjonelt alltid bydd på noe ekstra. Det er kult at vi skal møte akkurat dem i en enkeltkamp som betyr så mye for begge lagene. En stappfull hjemmearena kan være akkurat det som vipper det i vår favør. Jeg oppfordrer hele det håndball-interesserte bergenspublikummet. til å kjenne sin besøkelsestid til dette oppgjøret, avslutter Gjeitrem.

Kampen starter kl 19:15 og billetter til oppgjøret kjøper du her: https://fyllingen.woow.no/#!/match/buy/306