To mann ute til dagens kamp – Bergen

To mann ute til dagens kamp

FyllingenBergen er klar for hjemmemøte med Nærbø. Dessverre blir det uten to av lagets nøkkelspillere.

Jacob Weidemann pådro seg en skulderskade på mandagens trening. Undersøkelser viser at det heldigvis ikke er så alvorlig som sist gang. Vi håper at Jacob er tilbake i bortemøte mot Elverum om halvannen uke. En som blir lengre ute er kantspiller Fredrik Mossestad. Han fikk dessverre påvist brudd i foten etter gårsdagens trening. Der venter antageligvis operasjon og han er sannsynligvis ute frem til serien er i gang igjen i februar.

Fredrik Ruud erkjenner at troppen er tynn, men fokuserer på de som er klar.

«Den enes død den andres brød er det noe som heter. Det gir andre muligheten til å ta ansvar i dagens kamp. Det er selvsagt kjedelig for spesielt Fredrik som blir ute i forholdsvis lang tid. Han har vært veldig god for oss denne sesongen og har en viktig rolle for oss også defensivt. Jacob er nok raskt tilbake i trening, Ellers har vi god tro på at vi skal matche Nærbø til tross for våre forfall. Vi har en plan for hvordan vi skal disponere troppen uten disse to. Så får vi se om vi lykkes med dette. Vi gleder oss hvertfall stort til dagens kamp, avslutter Ruud».

Husk kampstart i Fana Arena kl 15:00.