Ilic forlater FyllingenBergen – Bergen

Ilic forlater FyllingenBergen

Målvakt Zivojin Ilic forlater FyllingenBergen med umiddelbar virkning. Hans neste stoppested blir Viking Stavanger, der han i første omgang skal spille ut sesongen.

Det ligger ingen dramatikk bak overgangen. Zivojin Ilic ønsker seg mer spilletid og da Viking fikk skadeproblemer på en av sine målvakter dukket muligheten opp der resten av denne sesongen. Med tanke på at avtalen med Ilic går ut etter denne sesongen blir dette også en permanent overgang.

Vidar Gjesdal i FyllingenBergen kommenterer overgangen slik:

«Slik hans situasjon etterhvert har blitt hos oss er det en fornuftig overgang for alle parter. Han har et sterkt ønske om å få spille mer og det kan han få muligheten til å gjøre i Viking. Med tanke på hans kontraktutløp er det også en større mulighet for han til å vise at han duger på det nivået, i forhold til at han kan få andre muligheter videre. Vi takker Zivojin for hans bidrag hos oss og ønsker han all mulig lykke til i Stavanger».

Han er klar på at erstatteren foreløpig blir hentet internt.

«Vi har ingen erstatter umiddelbart på vei inn. Vi jobber allerede med langsiktig løsning med tanke på hvilken type vi vil ha inn neste sesong. På kort sikt blir det våre unge juniormålvakter som får muligheten til å trene enda tettere rundt elitelaget. I tillegg er vi veldig glade for at evigunge Jan Stankiewicz kan være til disposisjon på kort sikt. Han har jo vist at han kan komme inn å bidra på nivået fortsatt. I tillegg er han en stor ressurs og trygghet for Tord som har vist stabilt bra spill i det siste».