– Spår en jevn finale – Bergen

– Spår en jevn finale

Jan Stankiewicz har hovedansvaret på benken når våre juniorer skal kjempe om NM-gull søndag formiddag. Han tror på en åpen og spennende affære like før det braker løs.

«Det er to jevne lag, men likevel litt forskjellig utgangspunkt. Vår tropp består av spillere som er født i 1999, noen av dem har kommet til utenfra. Så har vi 2002-årgangen som får en veldig fin erfaring med å stå i en finale. Forhåpentligvis får den gjengen inspirasjon til å komme tilbake her om 2-3 år også. Follo har spilt sammen lengre og er håp den måten kanskje mer samspilte enn vår gjeng. Vi har dog veldig mange som har en del eliteerfaring i beltet, det håper jeg kan være med til vår fordel, sier Stankiewicz.

Han kan melde om nesten skadefri tropp til kampen.

«Leander Seime kommer dessverre ikke i spill. Han sliter med ryggen sin og vi kan ikke ta noen sjanser med han. Det er vår mest erfarne spiller, så det er selvsagt et lite minus for oss. Kanskje ser vi han på en straffe eller to, men ikke mer enn det. Ellers har vi alle spillerne disponible. Det skal bli vanvittig gøy å komme i gang, det er mange spente gutter som får en fin opplevelse gjennom en sånn finale.