– Tapte dramatisk finale – Bergen

– Tapte dramatisk finale

Det ble som spådd på forhånd en jevn og tett NM-finale for våre gutter. I en fantastisk ramme med over 2.500 tilskuere på plass var det Follo som hadde et lite grep det meste av kampen. Men på slutten kom FyllingenBergen for alvor og fikk presset frem ekstraomganger gjennom en utligning av Marcus Soltvedt.

I den første ekstraomgangen bikket dessverre ikke marginene i vår favør. På 29-29 brenner vi gjennombrudd og i den neste perioden smalt Kjetil Åndal ballen i stolpen to ganger. Follo benyttet muligheten til å sikre seg et avgjørende grep om finalen. Dette grepet beholdt de gjennom den siste ekstraomgangen og kunne juble for NM-tittel.

Det var en kamp der vi ikke fikk klar Leander Seime før kampstart. I den posisjonen leverte dog unggutten Daniel Dimitrijevic en flott kamp. Jacob Weidemann var syk inn mot finalen og hadde dessverre ingen mulighet til å få noe ut av kampen for sin egen del. Etter litt spilletid før pause måtte han kaste inn håndkleet allerede til pause. Likevel var det full match hele veien

Jan Stankiewicz var naturlig nok skuffet etter kampen.

«Det var en kamp vi definitivt kunne vunnet, til tross for de utfordringene vi fikk underveis. Vi er selvsagt skuffet nå, men skal komme oss fint over dette også. Her er det mange gutter som får flere muligheter fremover. Det er masse talent og håp for fremtiden. Vi står på hele veien og har en flott opphenting mot slutten av ordinær tid. Follo førte imidlertid det meste av tiden og var en verdig mester i dag, avslutter Stankiewicz.