Mossestad forlater FyllingenBergen – Bergen

Mossestad forlater FyllingenBergen

Fredrik Mossestad forlater FyllingenBergen etter sesongen. Han fortsetter karrieren sin i Sverige, nærmere bestemt Skøvde.

Fredrik har spilt i Fyllingen gjennom hele sin karriere og tar nå steget ut i profflivet. 26-åringen har vært en viktig brikke på høyrekanten de siste sesongene. Han har i tillegg utviklet seg til å bli en meget dyktig forsvarsspiller. Han overtok posisjonen da Kristian Bjørnsen også tok steget til Sverige i 2014.

Vidar Gjesdal gleder seg over at Fredrik får muligheten til å komme seg ut.

«Fredrik har virkelig fortjent denne sjansen. Han har jobbet godt over tid og hatt ambisjoner om å komme seg ut. Vi mister en viktig brikke både på og utenfor banen. Men samtidig kan vi være stolte av å produsere enda en spiller som blir attraktiv for spill i utlandet. Fredrik har jobbet hardt for å ta stegene og vært tålmodig. Det er en gutt vi virkelig unner denne sjansen. Så håper vi selvsagt han kan være aktuell for en retur til oss på et seinere tidspunkt».

Fredrik Mossestad gleder seg til å ta det neste steget.

«Dette er noe jeg har drømt og jobbet for i flere år. Jeg er veldig fornøyd med min tid i FyllingenBergen og føler at tiden er inne for å ta steget videre etter nærmere 20 år med tilhørighet i Framohallen. Jeg håper jeg kan utvikle meg videre i en klubb jeg har fått et svært profesjonelt og godt inntrykk av. Når det er sagt kommer jeg garantert tilbake i gult om noen år. Jeg må gjerne få takke alle i og rundt FyllingenBergen som har vært med å hjelpe meg dit jeg er i dag. Nå handler alt om å avslutte sesongen med sluttspillplass og gi alt der, avslutter Mossestad.

Han jobber nå med rehabilitering etter sin operasjon i foten og håper han kan rekke kampen mot Follo på hjemmebane 1. februar.

Fredrik har forøvrig signert en kontrakt på to år med det svenske elitelaget.