Solid gjennomkjøring – Bergen

Solid gjennomkjøring

EM går inn i sluttfasen når alt skal avgjøres i Stockholm denne helgen. Så fort det er over kommer seriespillet tilbake. Allerede neste lørdag er vi klar til å ta imot Follo til en viktig dyst på hjemmebane.

Torsdag kveld testet vi formen når vi tok turen til Stord for å møte Viking Stavanger. Rogalendingene har levert en knallsterk høstsesong i 1. divisjon og er på full fart tilbake i det gode selskap. Anført av flere tidligere FyllingenBergen spillere som Sebastian Waage Mossestad, Kjartan Johansen, Samson Bjørke Kallestad og nå sist Zivojin Ilic.

For vår del ble det en god gjennomkjøring som endte med seier 33-25 (16-12). Trenerne rapporterer om en jevnt bra innsats av guttene.

«Vi får brukt litt forskjellige systemer både bakover og fremover. Det var absolutt mye fint å ta med seg videre inn mot Follo-kampen. Bakover har vi ganske bra kontroll der Tord igjen står veldig godt bakerst. Fremover får vi gjort det vi skal og det er flere spillere som leverer en bra prestasjon. Vi får rett og slett en viktig gjennomkjøring og det er flere spillere som virker å være i god form. Nå skal vi sørge for at vi spisser det ytterlige inn mot neste helg. Vi er optimistiske og ser virkelig frem til siste del av sesongen».

Inge Aas Eriksen (bildet) var forøvrig tilbake på en kortvisitt på sin gamle hjemmebane i Stord Sportssenter. Der viste han frem mye bra og at formen virkelig fortsetter for vår skuddsterke venstreback.

Fredrik Mossestad er fremdeles ute med sin fotskade. Spilte gjorde heller ikke Kjetil Åndal (sykdom), Marcus Soltvedt (skade), Leander Seime (skade) og Ebbe Stankiewicz (bortreist skole).