– Hvidsten forlenger – Bergen

– Hvidsten forlenger

Iben Hvidsten er klar for to nye sesonger i gult og blått. 28-åringen blir dermed virkelig en veteran når han nå går inn i henholdsvis sin 12. og 13. sesong i Framohallen.

Iben gleder seg over at han skal være med i ytterligere to sesonger.

«Det har vært store endringer i troppen, spesielt de siste sesongene. Jeg har sett mange lagkamerater dra videre til andre klubber, men jeg har det fantastisk bra her jeg er nå. For meg er det ikke noe annet alternativ som gjelder. Drømmen min er at kroppen holder helt til Eivind, Harald og Kristian vender hjem igjen, det hadde vært veldig gøy om jeg fikk oppleve en sesong eller to sammen med noen av dem, smiler Hvidten.

Han føler samtidig at han fortsatt har mye å bidra med på banen.

«Absolutt. Jeg er helt sikker på at jeg kan bidra i flere år til. Ikke bare på banen, men også med kunnskap og erfaring til de nye som kommer inn. Vi har mange spennende unge gutter som virkelig kan ta de rette stegene. Jeg skal være med å bidra sammen med dem. Husk at jeg enda ikke har tatt en medalje i serien. Jeg skal ha med meg det og mer til før jeg legger skoene på hyllen, avslutter 28-åringen.

Andreas Gjeitrem er glad for å ha med seg Iben ytterligere to sesonger.

«Iben står for kontinuitet i gruppen. Han har virkelig imponert meg i treningsarbeidet sitt og vist at han fortsatt kan forbedre seg på det fysiske, til tross for at han nærmer seg 30 år. Så lenge han fortsatt er motivert er han en meget viktig brikke i vår stall. Det er veldig gledelig at han fortsatt er motivert, til tross for at han mange av hans lagkamerater opp gjennom har reist videre».

Iben har altså signert en kontrakt frem til sommeren 2022.