– Ferkingstad til utlandet – Bergen

– Ferkingstad til utlandet

Marius Ferkingstad er inne i sin siste sesong i FyllingenBergen i denne omgang. 23-åringen med bakgrunn fra Viking har bestemt seg for å satse videre i en ny liga.

Ferkingstad kom til FyllingenBergen for å erstatte dagens trener, Andreas Gjeitrem foran 2016/17 sesongen. Han har vært en solid bidragsyter til til at klubben har levert på det øverste nivået de siste sesongene. Nå er tiden moden for å ta steget videre til en ny liga med nye utfordringer.

Marius beskriver sin tid i Bergen på følgende måte.

«Perioden min i Bergen har vært veldig lærerik med noen flotte lagkamerater og en god utviklingsarena for meg personlig. Det har vært utelukkende positivt med folkene i og rundt klubben som har tatt godt vare på oss spillere. Nå er jeg klar for nye utfordringer og utvikle meg videre som håndballspiller. Jeg regner med at min nye klubb blir klar om kun kort tid. Først skal jeg imidlertid sørge for at denne flotte perioden blir avsluttet på best mulig måte i inneværende sesong, avslutter Ferkingstad.

Andreas Gjeitrem beskriver avgangen slik:

«Vi skulle gjerne hatt Marius med videre. Han er en fin gutt som virkelig jobber hardt for å bli bedre. Han har hatt en drøm om å spille i utlandet og vi er selvsagt glad på hans vegne at han får muligheten. Samtidig skulle gjerne sett at vi kunne vært konkurransedyktig, slik at vi kunne fått enda mer ut av han før han drar videre. Men sånn er dette gamet, vi håper at vi kan erstatte Marius på en god måte i nær fremtid, sier Andreas.