– Bunnsolid mot Halden – Bergen

– Bunnsolid mot Halden

FyllingenBergen tok to nye poeng da laget vant 25-20 (15-9) mot Halden i Framohallen. Det var et skjerpet FyllingenBergen-mannskap fra start i det viktige oppgjøret. Laget hadde full kontroll i den første omgangen og kom seg foran hele 15-9 til pause.

Etter hvilen fortsatte det gode spillet. På stillingen 20-11 var kampen mer eller mindre avgjort. Da kom laget også inn i en litt tråere periode. Det var likevel aldri noen fare på ferde med tanke på seieren. Tilslutt sikret vi også bedre innbyrdes oppgjør enn Halden da kampen endte 25-20.

Andreas Gjeitrem var meget fornøyd med prestasjonen.

«Men tanke på kampens betydning er jeg veldig fornøyd med hvordan vi fremstår. Vi løser det perfekt før pause og får de situasjonene vi ønsker i begge ender av banen. Bakover er det veldig solid og Halden får lite skudd mot vårt mål før pause. Vi tar kontringsmulighetene hva gang vi får de og spiller klokt fremme med lite feil.

Han påpeker også viktigheten av å vinne med mer enn tre mål.

«Vi tar et stort steg bort fre nedrykksdiskusjonen og kan nå se oppover på tabellen. Vi fikk Halden på innbyrdes oppgjør, noe som kan bli viktig når regnskapet gjøres opp. Vi har en veldig positiv utvikling i spillet vårt om dagen og håper utviklingen fortsetter inn mot slutten av sesongen. Da skal vi sikre sluttspillplassen og bli å regne med i år også, avslutter en glad Gjeitrem»

Iben Hvidsten (bildet) leverte en gnistrende kamp med syv mål på åtte forsøk.