Linderud til FyllingenBergen – Bergen

Linderud til FyllingenBergen

Den første forsterkningen for kommende sesong er på plass. Didrik Linderud kommer til oss fra Elverum på en 2-årig kontrakt.

Fakta:
Navn: Didrik Linderud
Alder: 24 år
Posisjon: Høyre kantspiller
Tidligere klubber: Elverum
Titler: Fem sluttspillgull, to NM-gull og to seriemesterskap

Linderud er først og fremst tenkt å erstatte Fredrik Mossestad som neste sesong skal videre til Skøvde. Dette er en spiller vi har hatt dialog med også tidligere, men først nå var timingen riktig for både oss og Didrik selv.

Linderud er klar for å ta på seg den gul/blå trøyen fra kommende sesong:

«Jeg gleder meg masse til å dra til FyllingenBergen. Det blir en morsom utfordring og jeg tror også det er et godt sted for meg å fortsette min utvikling. FyllingenBergen har de rette ambisjonene og jeg håper jeg kan være med å bidra til at vi kan fortsette utviklingen sammen. I tillegg ser jeg frem til å kombinere jusstudiet som jeg er i gang med sammen med håndballsatsingen, avslutter Linderud».

Andreas Gjeitrem ser også frem til å få Linderud med på laget.

«Didrik har vi hatt kontakt med over lengre tid. Han har vært aktuell for oss også tidligere. Nå var endelig timingen der for begge parter og det er vi svært glade for. Selv om han ikke har spilt så mye de siste sesongene kommer han fra en kultur som er veldig sterk i Elverum. Det håper vi også å skape hos oss. I så måte kan helt sikkert Didrik komme inn med erfaring og de rette verdiene. I tillegg vet vi han er en bra spiller som kommer til å forsterke vår tropp. Vi gleder oss til Didrik er på plass fra sommeren».

Linderud har altså skrevet under en kontrakt som binder han for de neste to sesongene, frem til sommeren 2022.