– Suksess på Os – Bergen

– Suksess på Os

I samarbeid med den lokale bedriften Alutec og Os Håndball har FyllingenBergen arrangert håndballskole for nesten 60 barn i høstferien.

Takket være en Alutec har det vært mulig å få i stand håndballskolen og tilbakemeldingene etter aktiviteten har vært meget gode. Vi er også svært glade og fornøyde med hjelpen og engasjementet fra håndballgruppen til Os Turn og ikke minst de flotte fasilitetene i det nye anlegget på Os.

Ansvarlig for håndballskolen Andreas Gjeitrem er glad for samarbeidet.

«Det er veldig spennende for oss å komme til nye plasser for å inspirere fremtidens håndballspillere. Det har vært fantastisk å se så mange entusiastiske barn som har så mye glede med håndballen. Jeg håper også deltagere har hatt en god opplevelse og vi fortsetter gjerne dette samarbeidet videre i fremtiden».

På bildet ser dere alle de flotte barna ikledd årets FyllingenBergen drakt.