– Tapte nøkkelkampen – Bergen

– Tapte nøkkelkampen

FyllingenBergen hadde muligheten til å legge nedrykksspøkelset bak seg, men tapte den viktige bortekampen mot Runar Sandefjord søndag kveld.

FylligenBergen var det beste laget fra start i kampen og tok føringen 5-3, det til tross for to straffebom i samme periode. Etter det fulgte en tyngre periode med flere utvisninger som gjorde at hjemmelaget festet et klart grep om kampen. Hele 15-9 sto det på det meste, før vi nærmet oss noe på 16-12 inn mot hvilen.

Runar Sandefjord beholdt grepet gjennom de siste 30 minuttene. Selv om vi flere ganger hadde muligheten til å nærme oss for alvor stemte det ikke i de avgjørende momentene. Dermed tok hjemmelaget en fortjent seier på 28-26.

Andreas Gjeitrem mener Runar Sandefjord vant den fysiske duellen.

«Det ble en rotete kamp som vi aldri fikk inn i det sporet vi ønsket. Tempoet ble for lavt og vi sliter også med å få tak på det bakover. Det ble mange fysiske dueller som vi taper mot en sterkere motstander. Det var en kamp der vi kunne tatt et viktig mot sluttspillet. Nå blir det en knalltøff avslutning der vi trenger minst to seire på de tre siste kampene. Nå må vi bare rette fullt fokus mot hjemmekampen mot Fold kommende lørdag. Der skal vi være fullt fokusert og forberedt på det som venter».

Kampen mot Fold spilles lørdag kl 15:00 i Framohallen.