– Toppscoreren forlenger – Bergen

– Toppscoreren forlenger

En meget viktig signering er på plass. Denne sesongens toppscorer, Inge Aas Eriksen blir med oss videre i minst en sesong til.

Aas Eriksen kom til oss fra svenske Kristianstad i 2018. 25-åringen oppvokst på Stord hadde en ujevn første sesong i den gule og blå drakten, men har denne sesongen vist sitt potensial. Han er nr 2 på toppscorerlisten med 111 mål på 18 kamper, og har vist mer og mer stabilitet i spillet sitt utover denne sesongen. Forhåpentligvis kan han vise enda mer av sitt høye nivå gjennom denne forlengelsen.

Inge Aas Eriksen gleder seg over å ha forlenget avtalen.

«Jeg gleder meg til minst en ny sesong i Bergen, Jeg trives veldig godt både i byen og sammen med laget. Forhåpentligvis kan kontinuiteten og ansvaret jeg har her gjøre at jeg stabiliserer spillet mitt på et enda høyere nivå. Jeg har fortsatt mine personlige ambisjoner og skal gjøre det jeg kan for at vi også kan løfte oss opp mot den øvre halvdelen av ligaen igjen».

Vidar Gjesdal er fornøyd med å få toppscoreren med videre.

«Dette var veldig viktig for oss. Inge på sitt beste er en av ligaens beste spillere. Vi har stor tro på at han kommer til å bli enda bedre for oss neste sesong. Dette er et viktig signal at vi har ambisjoner også fremover. Selv om vi har mange unge spillere er målet å få på plass en tropp som kan være med å kjempe lenger fremme allerede kommende sesong«.