– Soltvedt forlenger – Bergen

– Soltvedt forlenger

Marcus Soltvedt som fylte 21 år i går feiret dagen med å skrive under på en ny 2-årig kontrakt med FyllingenBergen.

Soltvedt har tatt store steg i utviklingen sin og har denne sesongen fått en del spilletid på elitelaget. I tillegg har han markert seg solid for rekruttene i 2. divisjon der han på 10 kamper har laget 48 mål fra sin linjeposisjon.

Marcus Soltvedt er klar for å bidra enda mer i sin neste kontraktsperiode.

«Jeg ønsker å ta store steg i spillet mitt. I så måte er jeg veldig glad for at jeg er klar for to nye år i FyllingenBergen. Jeg har fått mer tillit denne sesongen og har troen på at jeg skal bli en god eliteseriespiller. Jeg er klar for å bidra til at klubben løfter seg opp mot de aller beste lagene igjen og gleder meg til fortsettelsen».

Andreas Gjeitrem er glad for å ha Soltvedt med videre.

«En spennende spiller som kommer mer og mer. Offensivt er han allerede langt fremme, men bakover har vi også sett klar fremgang denne sesongen. Marcus kan nå veldig langt om han gjør jobben som skal til. I tillegg er han en fantastisk fin gutt i gruppen som bidrar inn i felleskapet».