– Ønsker ikke å permittere – Bergen
Foto: ToveLise Mossestad

– Ønsker ikke å permittere

FyllingenBergen kjenner i likhet med alle andre den tøffe situasjonen rundt oss om dagen. Klubben har jobbet i flere dager med å vurdere situasjonen for å gjøre en mest mulig grundig vurdering av de alternativer som finnes.

Styret besluttet i et møte mandag kveld å avvente situasjonen ytterligere. Det betyr at vi velger og ikke permittere noen ansatte i denne fasen.

Styreleder Nina Britt Husebø kommenterer situasjonen slik:

«Våre spillere er selvsagt vår viktigste ressurs. Vi er opptatt av å ivareta disse på best mulig måte. Derfor velger vi foreløpig og ikke gå til permitteringer. Ting endrer seg imidlertid raskt om dagen, så vi kan ikke utelukke at vi må gjøre tiltak fortløpende. Men vi skal gjøre alt som står i vår makt for å komme oss gjennom denne perioden samlet som klubb. Vi har god dialog med spillerne og resten av de ansatte og skal sørge for at de er med på de beslutninger som klubben må fatte. Vi ser store utfordringer fra sommeren og videre inn mot ny sesong. Vi er selvsagt spent på hvordan markedet utvikler seg med tanke på våre fremtidige inntekter. Det kan hende beslutningen om og ikke permittere gir oss dårligere forutsetninger inn mot neste sesong, men det er ikke vårt fokus akkurat nå, sier Husebø.