Clementsen til FyllingenBergen – Bergen

Clementsen til FyllingenBergen

Fredrik Heskestad Clementsen blir FyllingenBergen spiller de neste to sesongene. Clementsen, opprinnelig fra Gneist kommer til oss seinest fra Viking TIF.

Fakta:
Navn: Fredrik Heskestad Clementsen
Alder: 22 år
Posisjon: Linjespiller
Tidligere klubber: Gneist, Viking TIF

Fredrik er en linjespiller vi har stor tro på skal levere på det høyeste nivået i årene fremover. Vi får inn en fighter på linjen som er klar til å ofre det som skal til for å bli en topp linjespiller. Den talentfulle Sandsli-gutten laget hele 102 spillemål på 20 kamper inneværende sesong for Viking TIF.

Fredrik er glad for endelig å ta steget opp i eliteserien:

«En overgang til FyllingenBergen er noe jeg virkelig er klar for, jeg er både stolt og ydmyk for å få denne muligheten. Etter flere år i 1. divisjon gleder jeg meg til å ta steget opp på det øverste nivået i Norge. Jeg føler at tidspunktet er riktig nå og kjenner meg klar for denne utfordringen. Nå ser jeg bare frem til å komme i gang med forberedelser til en ny sesong med nye lagkamerater når den tid kommer».

Trener Andreas Gjeitrem mener Clementsen har det som skal til.

«Fredrik kommer til å gripe denne muligheten, det er jeg helt sikker på. Han har utviklet seg over tid gjennom spill i 1. divisjon med Viking. Vi har fulgt godt med han over flere år og er glad for å få han på plass hos oss. Han har alle forutsetninger for å ta nivået og jeg tror han kan utvikle seg til å bli en av de beste linjespillerne i eliteserien, spesielt i det offensive spillet. Det er en utrolig spennende gutt, en kriger publikummet i Framohallen kommer til å få mye glede av«.

Vidar Gjesdal er glad for å få inn enda en lokal spiller i troppen.

«Fredrik er opprinnelig fra en av våre samarbeidsklubber, Gneist. Det er ekstra moro med spillere som har utviklet seg lokalt gjennom spill i 1. divisjon og som nå er mer enn klar for å spille i eliteserien. Vi kunne helt sikkert hentet han ett år eller to tidligere, men nå får vi inn en spiller som er klar for å ta ansvar direkte. Han får en sentral rolle hos oss fra første dag og vi ser frem til at han skal få brukt sine fighteregenskaper inne på linjen»

Unggutten har skrevet under en 2-årig kontrakt frem til sommeren 2022.