Fredrik Ruud ny hovedtrener – Bergen

Fredrik Ruud ny hovedtrener

Fredrik Ruud (30) er ansatt som ny hovedtrener for FyllingenBergen fra kommende sesong. Han tar dermed steget opp fra sin rolle som assistenttrener de to siste sesongene. Han overtar etter Andreas Gjeitrem som er vår nye salgs- og markedssjef. 

Ruud ser frem til å få et enda større ansvar i trenergjerningen sin.

«Det er en rolle jeg gleder meg til å innta. Jeg har kjent meg klar for dette en periode og er sikker på at jeg skal stå godt rustet. Jeg er glad for den læringsprosessen jeg har hatt sammen med både Andreas og flere andre kollegaer tidligere. Nå gleder jeg meg til å ta nye steg i felleskap med hele spillertroppen og resten av klubben».

Han er mer enn klar for å starte opp når tiden er inne for det.

«Det viktigste akkurat nå blir å få kontroll på viruset vi har gående og jeg skal i hvert fall sørge for å gjøre mitt for at det skjer så raskt som mulig. Det er først da vi kan både planlegge og ta fatt på veien videre. Frem til det blir det å sørge for at ting ligger godt nok til rette den dagen vi kan kaste i gang».

Daglig leder Vidar Gjesdal kommenterer den nye hovedtreneren på denne måten.

«Vi er sikre på at Fredrik er den riktige mannen for å ta klubben videre. Han har levert et godt stykke arbeid sammen med Andreas i to år nå og var moden for å ta et nytt steg. Det var flere klubber som jaktet på underskriften til Fredrik og vi er selvsagt veldig godt fornøyd med at han ser på FyllingenBergen som den rette klubben å satse på». 

Han tror forandringen som er gjort nå i klubben skal løfte hele organisasjonen fremover.

«Med Andreas inn på marked og Fredrik inne som hovedtrener får vi maksimert ressursene våre internt. Nå skal det jobbes på flere fronter for å ta igjen gapet som de beste klubbene har hatt på oss de siste sesongene. Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang med en fornyet organisasjon der det skal jobbes hardt i tiden fremover. Blant annet skal vi sette sammen en konkurransedyktig tropp til sesongen som venter».

Fredrik Ruud har blitt enig med klubben om en 3-årig kontrakt som binder han frem til sommeren 2023.

For ytterligere kommentarer:

Fredrik Ruud – mob 482 46 944
Vidar Gjesdal – mob 930 922 77