Gjeitrem fra sport til marked – Bergen

Gjeitrem fra sport til marked

Andreas Gjeitrem har ledet FyllingenBergen fra trenerbenken i tre sesonger. Nå er det klart at han fortsetter i klubben i en helt ny rolle. Han er ansatt som klubbens nye Salgs- og markedssjef, med virkning fra 1. juni.

Andreas Gjeitrem var sylfersk da han ble ansatt som trener i 2017. Han har ledet klubben til tre strake sluttspill. I fjor gjorde laget et meget sterkt sluttspill da FyllingenBergen, som eneste lag, presset Elverum til fire kamper i semifinalen.

– Vi er godt fornøyd med den innsatsen Andreas har gjort for klubben siden han overtok treneransvaret, sier daglig leder i FyllingenBergen, Vidar Gjesdal.

Klubben ønsker fremover å styrke administrasjonen, der planen er å bygge en mer profesjonell organisasjon.

– Vi har vært på jakt etter riktig person til å lede vårt markedsarbeid en stund. Nå har vi funnet en løsning der vi kan optimalisere våre ressurser. Jeg er helt sikker på at vi har funnet en løsning som gir klubben et stort løft videre, fastslår Gjesdal.

Andreas Gjeitrem kjenner mekanismene i idretten gjennom sin spiller- og trenererfaring.

– Andreas har alle forutsetninger for å lykkes. I tillegg til din idrettsfaglige kunnskap og kompetanse, har han naturlige egenskaper som vi mener passer godt inn i salgsrollen han skal inn i, mener Gjesdal.

Andreas Gjeitrem har et stort og godt nettverk, som blir viktig i den nye rollen.

– Jeg er veldig motivert for å ta fatt på en ny rolle i klubben jeg kjenner så godt, og er glad for tilliten jeg har fått i FyllingenBergen. Jeg har noen tanker om hvordan våre samarbeidspartener kan få mer igjen for sine investeringer gjennom å satse på oss, og gleder meg til å dele mer om dette når jeg trer inn i rollen, sier Gjeitrem.

Klubben vil presentere vår nye hovedtrener i løpet av kort tid.

For ytterligere kommentarer:

Vidar Gjesdal, daglig leder – mob 930 922 77
Nina Britt Husebø, styreleder – mob 908 715 01
Andreas Gjeitrem – mob 959 09 584