Jensen til FyllingenBergen – Bergen

Jensen til FyllingenBergen

Trygve Fresvik Jensen kommer til FyllingenBergen fra Bodø. Den unge målvakten har skrevet under for to år.

Fakta:
Navn: Trygve Fresvik Jensen
Alder: 21 år
Posisjon: Målvakt
Tidligere klubber: Pors/Herkules, Bodø

Fresvik Jensen vil danne en solid duo med Tord Vårdal kommende sesong. I tillegg har vi det unge talentet Marcus Robson på vei opp og frem, dermed er det mye ungt og spennende på målvaktsposten for årene fremover.

Fresvik Jensen ser frem til å ta fatt på sin nye utfordring:

– Dette var en spennende mulighet for meg. FyllingenBergen virker som en profesjonell klubb med gode muligheter til å utvikle seg videre som håndballspiller. De sportslige utfordringene er også veldig bra med tanke på mine mål videre med god treningskultur og muligheter for mye trening på høyt nivå. Trenerteamet virker solid og har gjort et godt inntrykk på meg, sammen med apparatet rundt. Jeg gleder meg til å trene og spille for FyllingenBergen så snart som mulig, avslutter Fresvik Jensen.

Målvaktstrener Jan Stankiewicz får ansvaret med å utvikle nordlendingen videre:

– Trygve har vi sett i flere kamper for Bodø denne sesongen. Han har fått mye erfaring gjennom spill i 1. divisjon og er klar for å ta et nytt steg i utviklingen sin. Han er svært ambisiøs og en type som er villig til å legge ned mye arbeid for å bli god. Jeg ser frem til å jobbe med han og tror han har kvaliteter som gjør at han kan få en god fremtid i målet, sier Stankiewicz.

Fresvik Jensen har skrevet under kontrakt frem til sommeren 2022.