Inselseth til FyllingenBergen – Bergen

Inselseth til FyllingenBergen

Birk Hermann Inselseth er klar for FyllingenBergen kommende sesong. Birk kommer til oss fra Fold-St.Hallvard.

PS! Bildet tatt sammen med nåværende salgs- og markedssjef Andreas Gjeitrem like før korona-viruset stengte ned idretten..

Fakta:
Navn: Birk Hermann Inselseth
Alder: 19
Posisjon: Høyre bakspiller
Landskamper: 34 yngre
Tidligere klubber: Sandefjord Håndball, Fold-St.Hallvard

Dermed blir det nok et ungt talent inn i FyllingenBergen troppen kommende sesong. Inselseth har en sesong bak seg i Fold-St.Hallvard, men er opprinnelig fra Sandefjord. Unggutten fyller en posisjon der vi har manglet en rendyrket spiller den siste sesongen.

Birk er mer enn klar for å komme på plass i sin nye klubb.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt kapittel i FyllingenBergen. Det var flere faktorer som spilte inn når valget ble slik. Jeg fikk et godt inntrykk av at klubben hadde troen på meg og ville gi meg tid. Jeg har vært og besøkt klubben og kjente at dette var det riktige for meg. Jeg kjenner Fredrik fra tidligere og gleder meg til å samarbeide med han på permanent basis, innleder Sandefjord-gutten.

Han forventer seg mye når han kommer på plass rundt sommeren.

– Jeg forventer en bra treningshverdag som jeg kan utvikle meg videre i, sammen med en spillergruppe som er lystne på å vinne. Jeg håper klubben skal være i stand til å kjempe om medaljer etterhvert, noe jeg håper jeg kan være med å bidra til når vi endelig skal i gang igjen, avslutter Inselseth.

Trener Fredrik Ruud beskriver vårt nyeste tilskudd:

– Han har kvaliteter som skiller seg litt ut fra mange andre venstrehendte. Han har sin største styrke i det defensive arbeidet der han allerede er på et godt nivå. Han har spennende fysiske forutsetninger som gjør at han også vil utvikle mange kvaliteter fremover på banen som vi er sikre på kommer til god nytte for oss i årene fremover, sier Ruud.

Inselseth har underskrevet en 3-årig kontrakt som strekker seg til sommeren 2023.