Taxi1 har tatt grep – Bergen

Taxi1 har tatt grep

Vår nye salgs- og markedssjef, Andreas Gjeitrem har startet ringerunden til våre samarbeidspartnere for å høre hvordan status er hos flere av våre viktige støttespillere. Taxi1 har vært samarbeidspartner for FyllingenBergen siden 2018 og går nå inn i sitt tredje år sammen med oss.

– Det er jo noen bransjer som har hatt det steintøft og jeg virkelig har hatt vondt av under Koronakrisen. Jeg har lest i media hvordan blant annet taxi næringen har slitt, naturlig nok når folk blir isolert i hjemmene sine, innleder Andreas.

Det var derfor med en viss spenning Andreas kontaktet Robert Aasmul, daglig leder i Taxi 1.

– Vi merker at tingene er i ferd med å ta seg opp igjen etter flere måneder ute noe kjøring. Vi har gjort mange grep at taxiene våre skal være trygge å bruke for våre kunder. Det siste nå er at vi har montert skillevegger i bilene for at det skal være minst mulig kontakt mellom sjåfør og våre kunder. Bilene blir i tillegg rengjort hyppig og sjåførene bruker tid mellom turene på å klargjøre for nye passasjerer. Det er gjort strenge sikkerhetstiltak og det skal nå være tryggere enn noen gang å ta taxi, forteller Robert Aasmul.

Husk at du får 20 % rabatt om du bruker Taxi1 og er FyllingenBergen supporter. Skann QR koden under og last ned Taxi1 appen.

Da krysser vi fingrene for at næringen får lysere dager og at folk begynner å bruke taxien igjen.