Holm til FyllingenBergen – Bergen

Holm til FyllingenBergen

Fakta:
Navn: Philip Tandrup Holm
Alder: 29
Posisjon: Bakspiller
Tidligere klubber: Ribe-Esbjerg, Skjern, Wacker Thun

Philip Holm er klar for FyllingenBergen. Den erfarne dansken blir en meget viktig brikke i klubben de kommende sesongene. Han kommer seinest fra spill i sveitsisk liga, nærmere bestemt Wacker Thun.

Historien rundt denne signeringen er litt spesiell. Philip signerte i februar en avtale med Drammen for kommende sesong. Utfordringer med lønnskutt for hele spillergruppen gjorde situasjonen utrygg for Philip som ville se etter andre muligheter. Heldigvis fant han et eventyr i Bergen som så spennende at han nå har signert en avtale for to sesonger i Framohallen.

Her er hva Philip selv sier om overgangen:

– Jeg og familien ønsket et skifte fra Sveits for å komme litt tettere på familien vår hjemme i Danmark. Samtidig var det spennende å prøve krefter i en ny liga, men ny kultur og muligheter for å utforske nye steder, innleder den sympatiske dansken.

29-åringen signerte egentlig for Drammen, men blir nå altså FyllingenBergen spiller i stedet. Hvorfor dette overraskende skifte, Philip?

– Av overstående grunner hadde jeg gledet meg til å komme til Drammen. Men grunnet utfordringene rundt Korona ble det mye usikkerhet rundt skifte til Drammen. Heldigvis ville skjebnen gi meg muligheten til en avtale med FyllingenBergen, det er både jeg og familien meget glade for.

Han ser frem til å komme til Norges vakreste by de neste to årene:

– Vi gleder oss masse til å oppleve Bergen og områdene rundt. Personlig synes jeg det prosjekt som er i gang i klubben er meget spennende og jeg vil gjøre alt hva jeg kan for å bidra til noen gode og spennende håndball-år når jeg tar med meg familien i juli måned for å starte forberedelsene til sesongen, avslutter Holm.

Fredrik Ruud er meget godt fornøyd med signeringen.

– Denne var viktig for oss på flere måter. Philip har gode kvaliteter i begge ender av banen. Han kommer til å få et stort ansvar i vårt defensive arbeid. Samtidig er han anvendelig fremover på banen. Han kan brukes i alle bakspiller posisjoner og har den erfaringen mange av våre unge spillere enda ikke har i kroppen, sier Ruud.

Holm har signert en avtale som strekker seg frem til sommeren 2022.