Metis fortsetter samarbeidet – Bergen

Metis fortsetter samarbeidet

Metis toppidrett og FyllingenBergen forlenger et godt samarbeid.

Konsernsjef i Metis Education Trond Botnen forteller følgende om avtalen

– Vi er godt fornøyd med samarbeidet Metis har hatt med FyllingenBergen de siste årene og var ikke i tvil om at vi ville forlenge samarbeidsavtalen. Skolen vår Metis videregående har den største toppidrettslinjen i hele Vestland fylke; noe som gjør dette gode samarbeidet spesielt viktig for begge parter. I den krevende koronavirus-situasjonen for FyllingenBergen er det også ekstra viktig for oss i Metis å tydelig signalisere forutsigbarhet og lojalitet overfor gode samarbeidspartnere, sier Botnen.

Salgs- og markedssjef Andreas Gjeitrem gleder seg til fortsettelsen sammen med Metis.

– Dette samarbeidet har flere gode sider og er viktig for oss. Skolen bruker Framohallen til sin trening og vi har både spillere og trenere involvert sammen med dem. Vi ønsker at Metis gjennom denne avtalen styrker seg til å være en ledende aktør rundt toppidrett. Neste sesong vet vi lite om hvordan det blir seende ut med publikum i hallen. Metis skal blant annet promotere seg gjennom våre sendinger på Amedia, som vises hos BA. I tillegg vil vi som tidligere år bruke Metis som en viktig aktør rundt våre håndballskole og prosjekter. Vi er strålende fornøyd med at de ser verdien av å samarbeide med oss, avslutter Gjeitrem.