Årstad Bygg trigges av konkurranse – Bergen

Årstad Bygg trigges av konkurranse


Årstad Bygg AS drives og eies av den tidligere hockey-kjempen, Henning de Jonge.

Henning er bevisst på betydningen av å samarbeide med idrettsklubber og har samarbeidet med BIK i alle 15 år bedriften har bestått. Derfor er det gledelig at han velger å forlenge engasjementet også med oss i en ny periode.

«FyllingenBergen har en bra gjeng med sultne spillere, de driver toppidrett på høyt nivå og er gode forbilder barn og unge i regionen».

Henning de JongeKan du si litt om hva Årstad Bygg driver med?


«Årstad Bygg er tømrerbedrift som holder til i søndre bydel. Vi er i dag 14 mann som utfører alt fra nybygg, påbygg og renovering. Vi påtar oss arbeid i hele regionen, så kunder i Fyllingsdalen er mer enn velkommen til å kontakte oss for uforpliktende befaring», sier den daglige lederen på vei hjem fra jobb i Hardanger. 

Det er ett spennende årshjul for samarbeidspartnere FyllingenBergen har lagt opp til. Det blir spennende å skape synergier sammen, så skal vi også heie frem guttene til mange seire i sesongen.

Hennning de Jonge

Nå er det flere samarbeidspartnere i FyllingenBergen nettverket som driver innen bygg og anleggsbransjen, hva tenker du om det?


«Vi i vår bransje er vant med å konkurrere om jobbene og som tidligere idrettsutøver så liker jeg å konkurrere», sier en godt fornøyd daglig leder.