Vellykket golfdag med spillere og samarbeidspartnere – Bergen

Vellykket golfdag med spillere og samarbeidspartnere

Fredag 31. Juli sendte vi ut nyhetsbrev hvor vi inviterte samarbeidspartnere til golfturnering allerede førstkommende mandag.
Den meget korte varslen skyldes at Fredrik Ruud ga spillerne mulighet til å restituere etter treningskamp. Da nesten hele gjengen spiller golf på fritiden, så markedssjefen det som naturlig at vi samlet spillerne til denne fantastiske idretten.

Våren 2021 skal vi nemlig arrangere en stor turnering for alle samarbeidspartnerne våre. Dette ble således en liten prøvesmak på kommende arrangementet.

FyllingenBergen stilte med 10 spillere, mens 12 samarbeidspartnere hev seg rundt og deltok.

Vi spilte en liten turnering med Texas Scramble format. Kort fortalt så betyr det at det er tre eller fire stk per lag. Spillerne får dermed flere sjanser for å levere et bra golfslag. Etter at alle spillerne har slått ut, kan laget velge hvilke ball som de vil spiller videre på. Normalt sett får alle spillerne på laget slå hver sin ball, men her la vi inn en variant. FyllingenBergen spilleren måtte slå 2.ball for laget, den var gjeldene uansett utfall.

Det var ingen FyllingenBergen spillere som fikk ballen i hullet på slag 2 så da fikk hele laget igjen prøve seg på slag 3,4 og noen ganger 5 og 6.

Vinnerlaget vant på +2, altså 2 slag mer enn banens par etter 9 hull.

Øyvind Bjørnestad – Polardrikk
Martin Augestad – Bergen Bygg System
Trygve Fresvik Jensen – FyllingenBergen
Ebbe Stankiewicz – FyllingenBergen

Closes to pin gikk til Bergen Golfklubb, Adrian Sletten.