Lerøy «ukens sponsor» – Bergen

Lerøy «ukens sponsor»


Lerøy har vært samarbeidspartnere siden siden 2012 i FyllingenBergen.
De bidrar både med en økonomisk pakke, samtidig som vi får bruke deres produkter til ulike arrangementer.

Sammen med Lerøy har vi mulighet til å arrangere håndballskoler som gjør at vi kan inspirere og motivere unge håndballspillere.
Lerøy leverer mat på samtlige av våre håndballskoler.

I starten hadde vi noen utfordringer med at barna, spesielt de små var skeptiske til å spise fisk, spesielt sushi. Nå etter noen års samarbeid har dette endret seg, barna spør om mer sushi. Det har medført at vi har økt bestillingene betraktelig for hver eneste håndballskole.

Når vi skulle forlenge engasjementet med Lerøy før denne sesongen ble vi utfordret av Lerøy. De som mange andre er opptatt av miljø og er derfor aktive i engasjementet #HoldNorgeRent

Noen av dere har kanskje allerede sett at vi brukte tid på dette når vi var på vår treningsleir i Strandebarm? Dette er ett engasjement som er viktig for oss også, så det kommer flere tiltak fra vår side ila sesongen.

Vi er utrolig stolt og takknemlig for at Lerøy er på vårt lag.
Lerøy er et selskap som er flink til å støtte idretten både lokalt og nasjonalt. De sponsor blant annet Lerøy-serien som er en nasjonal serie for håndballag i alderen 17 – 18 år.
De har et større engasjement til håndballforbundet Region Vest, hvor de sammen med eliteserieklubbene i regionen gjennomfører «Lerøy-dager». Her bidrar FyllingenBergen med spillere som besøker skoler og gjennomfører håndballtrening i skoletid, samt kosthold veiledning for barneskole elever.NB! Galleriet under viser bilder fra Lerøy- gjengen i vår årlige sponsorturnering, dette fra 2019.