Treningskamper i Elverum – Bergen

Treningskamper i Elverum

Kommende helg fortsetter FyllingenBergen oppkjøringen mot seriestart. Denne gang venter topp nasjonal motstand i form av Drammen (lørdag) og vertene Elverum (søndag).

Fredrik Ruud ser frem til å få enda flere svar på hvor vi står 14 dager før seriestart.

– Vi skal fortsette prosessen som er i gang og håper vi kan få progresjon i det arbeidet gjennom denne helgen. Vi møter to desiderte topplag i Norge som helt sikkert vil gi oss mange av de svarene vi trenger inn mot seriestart. Fokuset vårt er å få utvikling i spillet vårt og bygge en riktig kultur i det vi driver med, sier Ruud.

Han har fortsatt ikke hele troppen tilgjengelig for spill denne helgen.

– Vi jobber etter klokken med å få Igor på plass med all den papirmøllen som må på plass der. Han får dermed ikke være med oss denne helgen. I tillegg sliter fortsatt Fredrik Clementsen med sin skade som vi også håper skal nærme seg spil igjen. Begge to får jo meget viktige roller i vårt lag, så jeg håper det ikke drøyer for lenge før vi kan få dem i spill. Henrik Lunde er også ute denne helgen, ellers skal vi ha med oss samtlige til de dype skoger, avslutter Ruud.

Kampene blir streamet på direktesport (BA / Nettavisen) på følgende linker:

Lørdag kl 17:30 mot Drammen
https://www.direktesport.no/event/866c67b9-5890-48cf-a9ed-366ac62914f5

Søndag kl 15:30 mot Elverum
https://www.direktesport.no/event/bdc6ed86-d4cd-400c-b6ec-4b881655ea28