Kick-Off avlyst – Bergen

Kick-Off avlyst

Beklageligvis må vi avlyse årets kick-off før seriestart som var planlagt på Felix. Planen var en times presentasjon av årets tropp og hvilke forventninger vi kan ha før årets sesong i REMA 1000-ligaen.

Deretter var planen å mingle sammen med spillerne. Dette var noe både vi og helt sikkert dere hadde sett frem til. Håndballforbundet har også avlyst sitt offisielle «avkast» hvor alle lagene presenteres av samme årsak.

Vi har nå besluttet å endre formatet på årets kick-off. Vi vil legge opp til et studio der vi inviterer inn ulike gjester som skal snakke om sesongen som venter, i tillegg vil vi presentere et par andre tema til sendingen. Dette vil streames på nett og kunne følges av dem som måtte ønske det.

Blant annet vil Fredrik Ruud presentere årets tropp og vi får med oss noen av spillerprofilene våre til å gi en status. Som nevnt vil vi også invitere med oss andre spennende gjester denne dagen.

Innspillingen finner sted hos vår samarbeidspartner, Kinnarps og vil bli sendt torsdag 27. august, to dager før serieåpningen mot Nærbø i Framohallen.