Select «ukens sponsor» – Bergen

Select «ukens sponsor»

Select har vært vår foretrukne samarbeidspartner på utstyrssiden helt siden 2011. Vi går denne sesongen inn i vårt siste kontraktsår i den andre femårsavtalen som er blitt laget mellom partene. Vi kan dermed trygt si at vi har gode erfaringer med den leveransen som Select gir oss for å prestere best mulig på banen.

Det er dog ikke bare selve tøyet Select bidrar med i utstyrsavtalen, de er også leverandør av kompresjonstøy og andre hjelpemidler som beskyttere og ikke minst is, tape og klister som vi har et stort forbruk av i trening- og kamp. Select er også offisiell leverandør av kampballen i REMA 1000-ligaen.

De siste sesongene har vi også sammen med Select designet den offisielle kampdrakten som de har laget ferdig sublimert med våre samarbeidspartnere direkte på drakten. Vi er veldig godt fornøyd med at vi kan være med å påvirke hvordan vi skal se ut på banen når vi kjemper om viktige poeng i seriespillet.

Slik ser drakten ut for kommende sesong:

Vi har et fantastisk godt samarbeid med Stig Hovland som er Selects klubbansvarlig i regionen. Gjennom samtlige år har han visst en enorm oppfølgning og leveranse på bestillinger. Select er en trygg og god samarbeidspartner i en avtale som er svært viktig for oss.