Vellykket håndballskole – Bergen

Vellykket håndballskole

Sommerens håndballskole ble avsluttet i dag med nærmere 50 barn i full aktivitet gjennom tre dager i Framohallen. Øverst i saken ser du en video fra en av aktivitetene som er gjennomført.

«Kompani Ruud» som årets håndballskole har blitt kalt kjøres i samarbeid med Lerøy Seafood og Metis Videregående. Det har vært lagt opp til strenge smittevernstiltak der deltagerne har vært inndelt i tre ulike kohorter som de har fulgt gjennom hele uken. Dette har fungert veldig godt i følge Fredrik Ruud, som har hatt det øverste ansvaret for gjennomføringen.

– Deltagerne har gjennomført ni håndballøkter på disse tre dagene. I tillegg har vi kjørt et opplegg som vi har kalt «mesternes mester» der vi har gjennomført ulike utfordringer sammen med barna. Det har vært en positiv og god stemning gjennom alle dagene og vi håper deltagerne har hatt noen utbytterike dager sammen med våre elitespillere, sier Ruud.

Neste mulighet for å delta på håndballskole sammen med våre elitespillere er i høstferien.