Vip-billetter / Sesongkort – Bergen

Vip-billetter / Sesongkort

Vi har avventet i det lengste hvordan vi skal gjennomføre håndteringen av billettsalg i håp om at regjeringen skulle slippe opp på enkelte krav. Det ble klart på pressekonferanse forrige fredag at vi må begrense oss til 200 besøkende på kamper inntil videre.

Det er viktig for oss at vi fyller hallen med flest mulig mennesker, samtidig som det er viktig at vi respekterer inngåtte avtaler med våre samarbeidspartnere i så stor grad som mulig. Det er derfor besluttet at vi lager en billettpool med 75 sesongkort som tildeles våre samarbeidspartnerne. Rent praktisk betyr det at vi vil sende ut varsel om slipp av disse billettene en uke før hver hjemmekamp. Ønsker man å komme på kamp svarer dere med epost og telefonnummer til personene som kommer. Da vil vi sende billetter direkte til dere.

Fristen for å bekrefte billetter vil ligge tre dager før kamp, deretter vil overskytende billetter legges ut for salg til vanlig publikum.

Vi håper på forståelse for denne løsningen i forbindelse med begrensninger med tanke på publikum og håper å se dere alle sammen på kamp i Framohallen denne sesongen!