Klart tap mot Drammen – Bergen

Klart tap mot Drammen

FyllingenBergen leverte en fantastisk åpning på den første treningskampen mot Drammen under oppholdet på Elverum. Det sto hele 10-4 på tavlen etter det første kvarteret, men Drammen jobbet så raskt tilbake i kampen og kom foran med to mål til halvtid på 16-14.

De siste 30 minuttene var svake fra FyllingenBergen sin side og Drammen fikk det altfor enkelt med å kontre våre gutter i senk etter hvilen. De tekniske feilene ble mange og gjorde det enkelt å sende løpsvillige Drammen-gutter i den fasen. Kampen endte tilslutt med tap 33-24.

Fredrik Ruud oppsummerer kampen slik.

– Vi er gode fra start i dag og får satt et bra forsvar direkte. Fremover synes jeg vi kommer til gode sjanser nesten hver eneste gang når de står i sitt 6:0 forsvar. Men vi brenner for mange opplagte sjanser og lider litt under det når de stikker fra oss etter pause. I tillegg har vi problemer i vårt angrepsspill når de legger om til offensivt forsvar både siste del av 1. omg og det samme de siste 30 minuttene. Der har vi masse å rette på når vi møter den type forsvar. Men jeg tar med meg at det er en god del positivt ellers i angrepsspillet når de ligger i 6:0. Generelt gjør vi altfor mange enkle uprovoserte feil som vi må luke bort. I tillegg mister vi mye aggressivitet bakover og jeg liker ikke at vi faller sammen så mye som vi gjør i de periodene vi sliter fremover, oppsummerer, Ruud.

Nå rettes blikket mot morgendagens kamp mot Elverum som slo Drammen 29-27 fredag kveld. Også den kampen ser du på www.ba.no (direktesport) fra kl 15:30.