Nytt tap mot Elverum – Bergen

Nytt tap mot Elverum

FyllingenBergen tapte også den andre treningskampen under helgens opphold. Denne gangen mot vertene fra Elverum som tilslutt vant 33-25 (17-12).

Til tross for et forholdsvis klart tap var det en god del positivt å ta med seg fra kampen. Igjen viste laget gode tendenser i det etablerte angrepsspillet og kom seg til mange gode sjanser med et fysisk robust hjemmelag.

Hovedproblemet i kampen var returløpet der Elverum gang på gang straffet oss både for enkle feil, men også direkte fra avkast etter våre scoringer. Sannheten er at i etablert forsvar var det heller ikke helsvart, selv om både forsvars- og målvaktspillet skal opp et nivå til før alvoret starter.

Fredrik Ruud så også flere positive tegn etter kampen.

– Jeg synes vi får jobbet godt med de oppgavene vi hadde fokus på i forkant av kampen. Fremover produserer vi igjen gode muligheter, men skal fortsatt omsette flere av dem til tellende resultater. Som du er inne på blir vi brutalt straffet i returspillet vårt, det er selvsagt ikke godt nok. bakover synes jeg også vi gjør en god del bra mot en god motstander. Vi tar med oss masse videre fra helgens to kamper med tilbake i treningen vår hjemme. Så håper jeg vi kan være enda bedre forberedt til den siste testkampen mot Kolstad om en drøy uke, avslutter Ruud.

Av enkeltspillere var det flere av de nye som virkelig fikk presentert seg. Philip Holm viser hvilken forsterkning han blir i laget, både bakover og i det offensive spillet. I tillegg til å avslutte godt har han også flotte kvaliteter i å sette opp kantene og linjespiller. Herman Bredal Oftedal (bildet) styrte også spillet på en flott måte, i tillegg til at han også i perioder var farlig på målet selv. Didrik Linderud har vist strålende avslutninger hele helgen.

Nå håper vi også å få i gang Fredrik Clementsen på linjen etter sin skade. Marcus Soltvedt viser igjen stor fremgang, men måtte stå i overkant mange minutter gjennom helgen. Vår siste forsterkning i form av russiske Igor Karlov venter fortsatt på sitt innreise visum før han kan komme i gang i den gule og blå drakten.

Det nærmer seg seriestart for alvor. Følg med neste uke, da legges sesongkort salget ut. Skal du være sikker på plass i Framohallen må du være klar for å sikre deg tilgang neste uke.