– Karlov på vei – Bergen

– Karlov på vei

Etter mye frem og tilbake med både oppholdstillatelse og innreisevisum nærmer for alvor Igor Karlov seg norsk jord. Fredag kveld er det forventet at russeren lander i Bergen og kan ta fatt på sitt nye eventyr.

Jan Stankiewicz har hatt det meste av dialogen med Karlov underveis.

– Det har vært en krevende prosess med å få alle bekreftelser på plass. Men nå er Igor på vei fra Krasnodar til Moskva for å få sitt innreisevisum på den norske ambassaden. Deretter er planen at han setter seg i flyet som tar han via Amsterdam til Bergen fredag kveld, sier Stankiewicz.

Han forteller om en meget motivert 25-åring som er på vei til Bergen.

– Igor har virkelig stått på og gjort det som han kan for at han skulle komme seg til Bergen så fort som mulig. I tillegg har vi fått god hjelp både her lokalt og ved den norske ambassaden i Moskva. Korona situasjonen har åpenbart ikke gjort denne type prosesser enklere fortsetter «Jas».

Nå ser det imidlertid endelig ut til at det skal løse seg for playmakeren som kommer fra den russiske storklubben, Chekhovskie Medvedi. Han er mer enn klar for å komme i gang med sin nye tilværelse.

– Jeg håper jeg kan vise meg frem på en god måte for klubben og deres tilhengere. Jeg vet at håndballen i Skandinavia spilles i et høyt tempo og jeg ser virkelig frem til å endelig komme i gang med min nye klubb, sier Karlov.

En mer utfyllende presentasjon av Igor Karlov kommer på hjemmesiden vår etterhvert.