Kick-off hos Kinnarps – Bergen

Kick-off hos Kinnarps

Det ble dessverre nødvendig å endre på konseptet med mingling blant våre samarbeidspartnere og spillere med bakgrunn i covid-19. Vi erstatter dette arrangementet ved å produsere en sending fra vår samarbeidspartner Kinnarps sine lokaler neste uke.

Sendingen ledes av Erik Hanøy og vi skal innom flere spennende temaer.
Sentralt vil selvsagt fokuset på serieåpningen være og hva vi ellers kan forvente oss av årets FyllingenBergen utgave. Fredrik Ruud vil her ha med seg et par av våre nye profiler som vi garantert skal bli bedre kjent med utover i sesongen. Landslagssjef Christian Berge kommer inn via Skype med sine tanker om vår hjemlige liga og hvordan han jobber under Korona tiden. Han har også god kjennskap til vår trener Fredrik Ruud som han jobbet sammen med i Elverum, i tillegg til at begge nå er i NHF. Videre i sendingen vil vi også få besøk fra SK Brann og vi skal diskutere hvordan vi sammen med dem kan få realisert et spennende hallprosjekt som kan bli kjempespennende både for topp- og breddeidrett.

Programmet vil bli sendt i våre SoMe kanaler torsdag 27. august. To dager etterpå tar vi altså fatt på serieåpningen i Framohallen mot Nærbø.