– Revansj mot Viking – Bergen

– Revansj mot Viking

Etter tapet i den første treningskampen mot TIF Viking ble det revansje i returoppgjøret i Framohallen fredag kveld. Men det var ikke uten kamp og det var ikke en typisk treningskamp vi var vitne til. Det var høy temperatur fra begge sider, der begge lagene åpenbart var sulten på en seier like før seriestart.

Viking åpnet akkurat som sist klart bedre enn oss og gikk direkte i 5-0 føring. Etterhvert kom vi litt til hektene, før gjestene igjen rykket fra oss og ledet 12-6 på det meste. Derfra og inn handlet imidlertid mye om FyllingenBergen som fra å ligge bak 14-11 til pause snudde det hele etter hvilen. Solid defensivt spill og en storspillende Tord Vårdal i målet gjorde at det kun ble åtte baklengs i de siste 30 minuttene. Det var den største årsaken til at kampen ble vendt til seier 26-22 ved full tid.

I tillegg til en velspillende Vårdal i målet viste igjen Herman Bredal Oftedal solide takter. Med Philip Holm, Andreas Ungesson, Igor Karlov (plass i byen i kveld), Fredrik Clementsen og etterhvert Inge Aas Eriksen ute kom også Sander Elgestad inn med positive bidrag. Birk Inselseth leverte også sakene sine bra utover den andre omgangen. I alt en god opplevelse som vei kan ta med oss videre inn i arbeidet mot seriestarten.

Nå venter den siste generalprøven på bortebane mot Kolstad kommende tirsdag, før serieåpningen mot Nærbø spilles neste lørdag.