Generalprøve i Trondheim – Bergen

Generalprøve i Trondheim

FyllingenBergen er på vei til Trondheim for å gjøre unna den siste treningskampen. Der venter Kolstad som er regnet som en av utfordrerne til en plass helt oppe i toppen av årets REMA 1000-liga.

Med seriestarten kun fem dager unna merker man på kroppen at ting nærmer seg for alvor. I dagens kamp håper trenerteamet å se ytterligere utvikling på det som er fokusområder inn mot åpningen på lørdag.

Jan Stankiewicz ser frem til å teste seg mot nok et topplag.

– Som på Elverum skal vi teste oss mot et av de lagene som er spådd helt der oppe. Det blir vår siste test før alvoret virkelig tar til. Vi er fortsatt uten noen sentrale brikker som vi håper skal være klare til lørdag. Samtidig er dette en ny mulighet for de andre å få verdifull matching mot en god motstander. Det handler om å fin pusse på avtalene i begge ender av banen. Jeg håper vi ser en spillesugen gjeng som viser at kampen om poengene er like om hjørnet, sier «Jas».

Kampstart i Kolstad Arena er kl 16:00. Oppdatering finner dere i våre kanaler.