Positivt tross nederlag i Generalprøven – Bergen

Positivt tross nederlag i Generalprøven

FyllingenBergen gjorde unna generalprøven før seriestart med bortekamp mot Kolstad tirsdag ettermiddag. Vertene vant tilslutt 32-26 (17-12), men til tross for nederlaget var det en god del positivt å ta med seg inn mot seriestarten på lørdag.

For vår del spilte vi uten Fredrik Clementsen, Philip Holm og Igor Karlov. Igjen viste flere av våre unge gutter at de tar steg på nivået. Det var likevel en av de etablerte som virkelig sto frem i denne kampen. Inge Aas Eriksen tidvis herjet med hjemmelaget og banket inn 10 reine spillemål på 12 forsøk. Sammen med Herman Bredal Oftedal og Birk Inselseth sto de nærmest full tid fremover på banen.

Før pause var Kolstad det klart beste laget i nye Kolstad Arena. Vi slet med å få i gang det defensive spillet og hjemmelaget gjorde litt som de ville offensivt de første 30 minuttene. Fremover var vi tidvis unøyaktige som førte til flere personlige feil og mål imot. Det var fortjent at vertene var foran 17-12 til halvtid.

Etter hvilen var det helt andre takter som ble vist. En strammere defensiv gjorde at det var vi som provoserte frem feil hos motstanderen og sakte med sikkert jobbet vi oss tilbake i kampen. Etter snaue 50 minutter var vi kun målet bak, på stillingen 23-22. Kolstad fikk imidlertid kontroll på kampen mot slutten og kunne avgjøre lagenes siste treningskamp før alvoret er i gang.

Nå handler alt om viktige poeng i REMA 1000-ligaen igjen. Lørdag er vi endelig tilbake i tellende kamp i Framohallen. Har du enda ikke sikret deg billett til kampen gjøres det ved å kjøpe sesongkort i FyllingenBergen appen. Skulle vi få noen billetter tilbake vil disse legges ut for salg fra torsdag ettermiddag.

Skaff deg plass i hallen på lørdag, det kommer garantert til å bli intensivt og spennende når Nærbø kommer til vårt fort!