Før kampen: Nærbø (h) – Bergen

Før kampen: Nærbø (h)

REMA 1000-ligaen, 1. serierunde!

Motstander: Nærbø (h)
Sted: Framohallen
Tid: 16:oo
TV: www.ba.no/norgessporten
Dommere: Mads Fremstad & Markus Pedersen
Delegat: Rune Kristiansen
Odds fra Norsk Tipping: 1,80 – 8,00 – 2.25

Tidligere møter mellom lagene på hjemmebane::

2018/19  FyllingenBergen – Nærbø 27-28
2019/20  FyllingenBergen – Nærbø 27-26 

ENDELIG I GANG IGJEN!

11. mars var sist vi spilte en obligatorisk kamp, nettopp mot Nærbø på bortebane i den nest siste serierunden forrige sesong. Det ble den siste kampen før alt stengte med av kjente årsaker. Nå er vi imidlertid klare til en ny sesong som altså åpner med identisk motstander.

Nærbø rykket opp for to sesonger tilbake og det unge laget har klart seg meget bra på det øverste nivået. Sist sesong plasserte de seg like godt på plassen foran oss. Kampene innbyrdes mellom lagene har også vært meget jevne. I den siste kampen i mars ble det poengdeling, mens Nærbø slo oss med ett mål i Fana Arena. Sesongen før gikk kampen også i Fana Arena, den gang med knepen ett-måls seier i vår favør

Nærbø har stort sett identisk tropp fra fjoråret. De har derimot byttet trener, inn har kommet Heine Jensen. Dansken har lang fartstid i ulike prosjekter i Europa, nå leder han igjen et lag i den norske toppdivisjonen. Tidligere har han vært innom blant annet Stord. Ellers har de mistet strategen Steffen Stegavik. Men de unge spillerne har fått et år til på kroppen og blir garantert å regne med denne sesongen. Publikum får også stifte bekjentskap med en tidligere FyllingenBergen gutt i form av Sindre Heldal. Sindre leverte en meget solid sesong for Jærbuene.

For vår del er det som vanlig stor spenning før seriestarten. Denne gang med ny hovedtrener i Fredrik Ruud, i tillegg til flere nye ansikter ute på banen. Vi har ikke hatt så mye tid sammen enda, men spillerne skal være mer enn klare til å bite fra seg fra første sekund. Generalprøven mot Kolstad endte med tap, men de siste 30 minuttene viste at dette laget allerede kan prestere på et solid nivå. La oss håpe vi er der allerede fra start i serieåpningen, så er det bare å glede seg til kampen enten du har billett i hallen eller ser kampen via BA.

Kampstart lørdag kl 16:00 i Framohallen. Det er fortsatt mulig å kjøpe billetter i vår app.