Tapte serieåpningen – Bergen

Tapte serieåpningen

Det ble ingen god start på REMA 1000-ligaen for FyllingenBergen. Etter en jevnspilt åpningsomgang avgjorte Nærbø kampen det første kvarteret etter hvilen. Midtveis etter pause var de foran med åtte mål på stillingen 26-18. FyllingenBergen nærmet seg noe mot slutten, men var aldri i nærheten av poengene. Gjestene kunne juble over to poeng etter seier 30-27.

Fredrik Ruud skulle gjerne fått en bedre debut som hovedansvarlig.

– Isolert sett er jeg brukbart fornøyd med det vi gjorde de første 30 minuttene. Jeg er mest skuffet over at vi ikke løste forsvaret vårt etter pause. Der får Nærbø gjøre litt som de vil og kampen ble avgjort i den perioden. Det siste kvarteret kommer vi litt tilbake, men vi er sjanseløse på å få med oss noe. Alt i alt et skuffende resultat i åpnningskampen, nå handler alt om å snu det inn mot kampen mot Bækkelaget på onsdag, sier Fredrik Ruud.

Didrik Linderud gjorde en god debut på høyrekanten og ble vår toppscorer med syv spillemål. Nå rettes blikket inn mot onsdagens kamp mot Bækkelaget. Der kan vi glede seg over at Igor Karlov er klar for sin debut i gult og blått. Russeren var i karantene og ikke spilleklar til serieåpningen.