Bittert bortetap – Bergen

Bittert bortetap

FyllingenBergen viste klar fremgang fra serieåpningen, men det holdt likevel ikke til poeng på bortebane mot Bækkelaget onsdag kveld. Etter en føring på 27-25 var det hjemmelaget som laget de tre siste målene og kunne juble for sin første seier for sesongen.

FyllingenBergen var stort sett i føringen hele kampen gjennom, men klarte aldri å få en større ledelse enn tre mål på det meste. Det var det også til pause på stillingen 15-12. Alt i alt en solid omgang av våre gutter. Men i likhet med serieåpningen slet vi mer i angrepsspillet like etter hvilen. Kun to mål på de første 14 minuttene og vertene kunne for første gang ta ledelsen i kampen. Ledelsen varte ikke lenge, FyllingenBergen snudde kampen anført av en frisk Birk Inselseth. Men fem minutter igjen på klokken ledet vi 27-25. Dessverre ble vi felt av våre egne feil mot slutten og Bækkelaget fikk muligheten til å avgjøre til sin fordel helt på tampen.

Et meget surt tap, men det viste uansett klar fremgang fra Nærbø kampen. Igor Karlov hadde knapt hilst på sine nye lagkamerater, men viste allerede prov på at han blir en nyttig spiller for oss fremover. Fire mål og en solid innsats ble det på Karlov i debuten.

Vi jobber nå videre og får halvannen uke med trening før vi tar imot Haslum på hjemmebane søndag 13. september.