FyllingenBergen inngår spennende samarbeid med BeCool. – Bergen

FyllingenBergen inngår spennende samarbeid med BeCool.


FyllingenBergen har inngått et samarbeid med BeCool som er forhandler for Blazepod Norge. Salgssjef, Eric Løe fra Blazepod Norge kom til Bergen i forbindelse med workshop for utvalgte klubber 14 august.
Der fikk han vist frem funksjonaliteten og hvor enkelt man setter opp øvelser til ulik type trening. Denne workshopen inspirerte flere av klubbene og vi i FyllingenBergen inngikk derfor en formidlingsavtale med BeCool.
Det innbefatter at du kan bestille produktet med rabattkode : «Fyllingen».


Blazepod kommer i to forskjellige startpakker: https://www.blazepods.no/product-page/blazepod-6-pod-trainer-standard-kit
https://www.blazepods.no/product-page/blazepod-4-pods-standard-kit

På vår Instagramside kommer vi til å lage en rekke med videoklipp fra ulike øvelser som vi har laget selv på den funksjonelle Blazepod appen.
Det som gjør produktet unikt er at det tåler å bli skutt på, slått på, det tåler sågar noen vestlandsdråper om man skulle trene ute.

Dersom du eller din klubb ønsker en egen workshop med Blazepod, kan dere ta kontakt med salg og markedssjef, Andreas Gjeitrem.

En av våre samarbeidspartnere, Metis Toppidrett har gått til innkjøp av produktet og ansvarlig ved toppidrettslinjen, Jan Stankiewicz sier følgende.
– Blazepods ble først testet av håndballelevene, deretter sendte vi ett sett til fotballgjengen. De bruker utstyret nesten hver dag og det inspirerte og vi ser treningsglede hos elevene som koser seg med nye øvelser.

Spørsmål rundt produktet:
Blazepod Norge, Eric Løe: 468 54 428 / eric@becool.no

FyllingenBergen, Andreas Gjeitrem: 95909854 / andreas@fyllingenbergen.no