Før kampen: Haslum (h) – Bergen

Før kampen: Haslum (h)

Eliteserien, 3. serierunde!

Motstander: Haslum HK (h)
Sted: Framohallen
Dato: Søndag 13. september
Tid: 17:00
TV: www.ba.no/direktesport
Dommere: Sondre Liltved & Jørgen Jørstad
Delegat: Dagfinn Villanger
Odds fra Norsk Tipping: 2.20 – 7.75 – 1.85

Tidligere seriemøter mellom lagene på vår hjemmebane:

19/20 FyllingenBergen – Haslum 40-29
19/20 FyllingenBergen – Haslum 16-27 (cup)
18/19 FyllingenBergen – Haslum 24-23
17/18  FyllingenBergen – Haslum 31-31
16/17  FyllingenBergen – Haslum 36-29
15/16  FyllingenBergen – Haslum 21-28
15/16  FyllingenBergen – Haslum 32-25 (cup)
14/15  FyllingenBergen – Haslum 35-31

Kommer sesongens første seier?

FyllingenBergen var svært nære i bortemøte med Bækkelaget sist, dessverre var man verken dyktig nok eller hadde marginene på sin side når kampen ble avgjort i sluttminuttene. Fremgangen var imidlertid tydelig fra åpningskampen mot Nærbø og til dagens kamp er det lov å både tro og håpe på sesongens første poeng.

Gjestene fra Haslum har kun spilt en seriekamp. Det gjorde de også mot Bækkelaget på hjemmebane. Det var også en svært jevn affære der Haslum dro seieren i land helt mot slutten. Gjestene fra Bærum har ambisjoner om å være med langt fremme. Fra fjorårets tropp er strategen Sander Øverjordet borte. I tillegg har Jostein Epland (tidl FyllingenBergen) tatt turen videre til svensk håndball. Borte er også Binai Aziz som også var en viktig brikke forrige sesong. Inn har kommet en spennende sveitser ved navn Nicolas Suter. Han kommer garantert til å få en viktig rolle i denne kampen. I tillegg rår de over veteranen Anders Røe og nykomlingen fra Follo, Benjamin Hallgren. Det er først og fremst disse bakspillerne vi får stifte mest bekjentskap med i dette oppgjøret. Ellers må vi som vanlig med Bærumslaget forvente et høyt tempo i deres offensive spill.

For vår del er troppen tilnærmet frisk og rask. Det har gjort godt med halvannen uke med trening etter kampen mot Bækkelaget. Det har gitt oss bedre tid med relasjoner der spesielt Igor Karlov og Fredrik Clementsen har fått mer tid sammen med laget. Fredrik Ruud har hele tiden snakket om at han vil se laget gradvis ta nye steg i utviklingen sin. Vi håper selvsagt det også skjer i dagens kamp og at vi kan komme på tavlen med våre første poeng i REMA 1000-ligaen.

Med nye restriksjoner i Bergen kommune kan vi nå altså kun ta imot 50 tilskuere, i tillegg til frivillige og kampens aktører. Det betyr at de aller fleste må følge kampen via direktesport hos BA.