Overkjørte Haslum – Bergen

Overkjørte Haslum

Festaften i Framohallen når vi tok sesongens første seier mot Haslum. Hele 33-23 sto det på tavlen ved full tid etter full kontroll fra start til mål.

Det var aldri noen tvil denne søndagskvelden i Framohallen. FyllingenBergen virket klare fra start og suste rett i 8-3 føring. Haslum kom mer til hektene før vi får alvor trykket til frem mot pause. Hele 17-10 sto det ved halvtid i en meget solid omgang fra vår side.

Etter hvilen kontrollerte vi kampen på en god måte og på det meste var avstanden 12 mål mellom lagene. Tilslutt ebbet kampen ut med sier 33-23 og to meget kjærkomne poeng på kontoen.

Fredrik Ruud var en glad mann etter kampen.

Deilig å vinne, denne trengte vi virkelig. Man kjenner selvsagt at vi står med null poeng og bekreftelsen i form av poeng betyr ekstra mye nå i starten. Jeg er spesielt fornøyd med at vi leverer gjennom samfulle 60 minutter. Det snakket vi mye om i forkant av kampen. Vi rullerer masse på laget og alle som kommer inn presterer i kollektivet vårt. Bakover synes jeg vi spiller oss opp gjennom hele kampen og har godt kontroll på det Haslum kommer med i sitt offensive spill, fortsetter Ruud.

Fremover var det også mye bra kampen gjennom.

Vi har mange som bidrar offensivt i dag. Igor har kommet hurtig inn i spillet vårt og viser at han blir en viktig brikke. Men ellers er jeg meget godt fornøyd med samtlige spillere i dag. Vi har mange som leverer på et høyt nivå. Nå blir jobben å bygge videre på denne prestasjonen inn mot kampen borte mot Drammen på onsdag, avslutter en glad Ruud.

Birk Inselseth (bildet) var god i begge ender av banen og ble kåret til vår beste spiller.

Neste kamp er altså bortekampen mot Drammen kommende onsdag.