Ingen billetter for salg – Bergen

Ingen billetter for salg

FyllingenBergen er i godt slag for tiden. Storseier sist mot Haslum ble etterfulgt av en ny sterk prestasjon i Drammen, til tross var at vi kun fikk med oss ett poeng hjem.

Søndag venter nok en knalltøff kamp når ØIF Arendal kommer til Framohallen. Dessverre for vårt publikum må vi forholde oss til de lokale restriksjonene fra Bergen kommune som tilsier kun 50 tilskuere til storkampen.

Dermed er det kun 50 sesongkortholdere som får adgang til kampen. Disse får tilsendt sin billett i appen. Vi ber de som ikke skal bruke sitt om å videresende billetter sin til andre som kan få gleden av å komme i hallen.

Salgs- og markedssjef Andreas Gjeitrem beklager situasjonen for øyeblikket.

– Guttene spiller strålende håndball om dagen, vi skulle gjerne hatt en fullsatt hall til dette oppgjøret. Når det er sagt er det bare å lage til en ramme som tilsier at det er 50 som er tallet akkurat nå, sier Gjeitrem som akkurat nå heller ikke kan ta inn noen av våre samarbeidspartnere på kamp.

Kampen må dere derfor følge som vanlig på direktesport hos BA.