Eriksen smadret Arendal – Bergen

Eriksen smadret Arendal

Det var en kamp som definitivt hadde fortjent mer enn 50 tilskuere. Forhåpentligvis satt mange klistret foran streamen for å se de dramatiske sluttminuttene der vi vendte kampen til vår fordel.

La oss imidlertid ta kampbildet først. FyllingenBergen var det klart beste laget den første delen av kampen. God kontroll defensivt, tvingte Arendal ned i 6:0 og løste oppgavene meget godt i begge ender. Den siste delen kom imidlertid gjestene tilbake med et skarpere angrepsspill og vi slet langt mer med å stå imot bakover. Det førte til at Arendal kunne kvittere til 16-16 rett før lagene gikk til pause.

Etter hvilen var det Arendal som festet grepet om begivenhetene. Vi hadde problemer med å komme til de samme mulighetene som før pause. På det meste ledet bortelaget med fem mål og det så ikke spesielt lyst ut med tanke på poeng. Men så skjedde det noe i Framohallen. Gjestene pådro seg et par utvisninger som vi utnyttet godt og plutselig var det nerve i kampen. Vi kan ajour på 26-26, før Arendal satte to kjappe til 28-26. Derfra og inn var vi imidlertid det beste laget. Da føltes det kort og godt fantastisk når Inge Aas Eriksen feide inn sitt tiende mål i kampen til seier 30-29 med kun to sekunder igjen på klokken.

Etter at vi har mistet poeng i sluttsekundene både mot Bækkelaget og Drammen var det godt å kunne avgjøre en jevn kamp i sluttsekundene. Det er også gledelig å se at vi kan slå et topplag på en dag da prestasjonene varierte en del gjennom kampen. Da er det selvsagt godt å se hvordan vi også kan komme tilbake i en kamp vi kunne blitt hektet av. Det viser at årets utgave av FyllingenBergen har mange strenger å spille på. Det er liten tvil om at utviklingen stadig går i den riktige retningen.

Neste sjanse til en ny seier er bortemøte med Bækkelaget i NM neste søndag. Der har vi muligheten til å revansjere det sure ettmålstapet mot dem i serien for kort tid tilbake.